Over ons

KP Ontwikkeling is een onafhankelijke ontwikkelaar en verwerft gronden en gebouwen voor eigen rekening en risico. Door naadloos aan te sluiten op de marktvraag, genereren we woon- en werkplekken tegen marktconforme prijzen. KP Ontwikkeling creëert samen met klanten en stakeholders de maximale waarde op uw locatie door vraag-gestuurd ontwikkelen, efficiënt proces- en verkoopmanagement en het zo nodig aantrekken van funders/beleggers.

KP Ontwikkeling streeft naar maximale waarde creatie en klanttevredenheid door gebruikers in een vroeg stadium bij het project te betrekken. Denk hierbij aan woningtype, indeling van de woon/werkplek en natuurlijk het materiaalgebruik. We geven toekomstige gebruikers hiermee invloed op het eindproduct. Dit vergroot de klanttevredenheid en daarmee de slagingskans op een succesvol project.

Onze activiteiten bestaan voornamelijk uit:

Projectontwikkeling & transformatie

Projectmanagement & contractvorming

Haalbaarheidsstudies, ontwikkelingsvisies & tendermanagement

Verwerving &
grondaankopen

De letters KP in onze naam staan voor Klasse Projecten en het is tevens een knipoog naar de oude naam Kwakkenbos Projecten.

In het logo zie je de letters K en P in elkaar gevouwen. Dit verwijst naar origami en daarmee naar onze werkwijze van ontwikkelen: met uiterste precisie, Bedenken – Bouwen – Beleven. 

Het Team

Wij staan garant voor korte lijnen om u de beste service te bieden.

Maico Fortman

Maico Fortman

Jr. Ontwikkelaar
06 3498 9014

John Morsink

John Morsink

Directeur | Ontwikkelaar
06 1011 8383